כל מה שאתם צריכים לדעת על שימוש ברינגלייט

לפני שנעבור לחלק המעשי, חשוב להבין מדוע יש הבדל במחירים בין הרינגים השונים.  

רינגים בדרגת מחיר נמוכה לעולם לא יהיו איכותיים, גם ביכולות של המוצר וגם בתוצאה שהם יספקו לכם. הרינגים שאנו מציעים לכם בארליך הם ברמה מקצועית ותוכלו לסמוך עליהם גם בתוצאות וגם שיהיו אתכם לאורך זמן רב.  

נעבור לחלק המעשי:  

  • נתחיל מהבסיס  
    דרך השימוש ה"מובנת מאליה" ברינג היא לצלם דרך הרינג. קרבו את הרינג למצולם ושנו את העוצמה בהתאם לנדרש (נסו להימנע מעוצמה גבוהה מדי ש"שורפת" את התמונה וגורמת לעור בהיר מדי). 
  • איך תשלטו בבהירות של הרקע?
    שנו את המרחק של המצולם מהרקע. אם אתם רוצים רקע בהיר – קרבו את המצולם לרקע; אם אתם רוצים רקע כהה יותר – הרחיקו את המצולם מהרקע. אפקט זה מועצם גם על ידי המרחק של הרינג מהמצולם. לתמונה קונטרסטית יותר – קרבו את הרינג למצולם; לתמונה “מוארת” יותר עם פחות צללים – הרחיקו מעט את הרינג מהמצולם. 
  • כשהרינג הופך לתאורה “רגילה”!
    אם בטיפ הראשון השתמשנו ברינג בדרך ה"מובנת מאליה" עכשיו נשתמש ברינג בדרך ה"מובנת מאליה" של כל תאורה אחרת: 
    שימו את הרינג לצד המצלמה ואל תצלמו דרכו! כמה מהצד? תלוי בכם וכמה צל אתם מעוניינים לקבל על הצד הנגדי של הפנים. בעולם התאורה “דפוס” תאורה זה הוא קונבנציונלי יותר ובהרבה מקרים מעניין יותר (לעומת “דפוס” התאורה המתקבל ברינג, המכונה “אור ישיר”). בכל מקרה, אל תיבהלו מהמילה צל! צללים על הפנים זה מעולה והם המעניקים תחושת עומק ותלת-ממדיות לתמונה (ושוב, אם אתם לא רוצים שהם יהיו כהים מדי, הרחיקו מעט את הרינג). 
  • מה שזווית יכולה לעשות לתוצאה…
    עכשיו כשהזזתם את הרינג הצידה, תתנסו עם הזווית של הרינג. כפי שאולי כבר שמתם לב על הרגלית של הרינג יש מפרק שנועד להטות אותו בזוויות שונות. נסו להגביה את עמוד התאורה ולהטות מעט את הרינג כלפי מטה (בזווית של 60-45 מעלות בערך). שימו לב איך זה משפיע על הרקע וגם על המצולם. אגב, זו תצורת תאורה מעולה לצילומי מוצר, בישול וכדומה. 
  • צלמו באור לבן!
    באופן עקרוני היכולת לשנות את טמפרטורת התאורה (בין אור חם [3200 קלווין] לאור לבן [5600 קלווין]) לא נועדה להחמיא יותר למצולם או להוסיף חמימות לתמונה. אלא אופציה זו נועדה להשוות את התאורה המלאכותית (הרינג, במקרה שלנו) לתאורה הסביבתית של המקום, ואם היא אור צהוב אז מכוונים את התאורה המלאכותית להיות צהובה ואת האיזון הלבן במצלמה לראות אור זה כלבן. הסתבכתם? הכול בסדר, צלמו עם אור לבן ותראו שצבעים נראים נכון. 
  • טיפ חשוב למרכיבי משקפיים:
    אם קניתם את הרינג לצילומי וידאו ואתם מרכיבים משקפיים, יכול להיות שאתם לא אוהבים את ההשתקפות של הרינג על המשקפיים. בהקשר זה יש כמה אפשרויות: אתם יכולים להגביה מעט את עמוד התאורה ולנסות לשמור על פנים ישרות ככל האפשר. אופציה נוספת היא להוסיף שכבת ריכוך לפני הרינג (החלק הפנימי מרפלקטור 5 ב-1, בד לבן, סדין לבן, נייר שרטוט וכדומה). 

לסיכום, מה שכיף ברינג הוא המגוון שניתן להפיק מאביזר אחד. נסו ותהנו!

לרכישת המוצר לחצו כאן